Bingin Beach

Så här bor alltså vi! Med privat pool, egna kokerskor och himmelsängar (dock gjorda av myggnät så antar att det mer av nytta än nöje) lider vi inte särskilt mycket. Det känns relativt overkligt att vara i paradiset och vi får påminna oss själva stup i kvarten att nattbad under stjärnhimmel inte tillhör vanligheterna. Området vi bor i är i stort sett tomt på turister och här syns bara expats som dragit sig tillbaka från det hektiska livet hemma för att ta dagen som den kommer. Avundsvärt.

Dagarna (som tro det eller ej har gått bra att vända på) ägnar vi åt att lata oss på stranden, studera ett av världens bästa surf breaks i Uluwatu (ca 10 minuter från där vi bor) och drömma oss bort att det en dag är vi som guppar där ute på brädan. På kvällarna kommer skyfallen och åskmolnen och då kryper vi upp tillsammans framför en film eller på spåret på svtplay.

Livet kunde helt klart varit värre.

IMG_3484

IMG_3476

IMG_3443
IMG_3435
IMG_3466
IMG_3432
IMG_3478

2 reaktioner på ”Bingin Beach”

  1. Men hallå vad underbart!!!! Jag tror dessutom att jag och Alexandra bodde typ i de husen man ser på bild nr4! Jag är såå avundsjuk på er!
    ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.