IMG_3528

Surfcamp

Vi har det grymt (som ni nog kan se). Surfen går framåt och även om vi har trötta armar och blåmärksfyllda ben är vi helt stoked. Tredje dagen lärde vi oss svänga och det går mycket bättre än vad jag förväntat mig. Ling har redan lämnat oss tjejer för en högre grupp, men vi är ändå roligare så han ångrar sig mest. Christina ägnar sig främst åt att underhålla våra snälla instruktörer.

Våra största bekymmer om dagarna är att hinna hem i tid till middagen 18.30 (trafiken är sjuk!), om solskyddsfaktor 50 räcker (näsan har fjällat bort båda en och två gånger), att hinna läsa klart ett kapitel innan det är dags för att bada samt att få bort locket ur öronen efter trettio kallsupar per surfdag.

Visst råkar vi ut för lite större missöden också. För att nämna några få:

– min och Lings mobil tog sig ett dopp i havet och slutade fungera (min kom till liv igen efter en mycket snäll telefonguru och 60kr, Lings är nu tyvärr i iphonehimlen). Även våra dyrt införskaffade ray bans blev ett minne blott i havet och vi fick snällt pruta till oss ett par nya, dock inte fullt lika äkta.

– strömmen gick på campet efter en nedslagen blixt 100 meter bort och någon glömde badrumskranen öppen. När elen kom tillbaka är vi mitt uppe i juldagsfirandet 20 minuter bort och hela vårt rum svämmar därför över och dränker allt i sin väg på golvet.

– jag vaknade upp på julaftonsmorgon med förkylningen från hell (eller egentligen kom den ju från ac:n) och har fått fylla på medicinförrådet med diverse äckliga drycker. Därtill ser Saras ben och armar ut att ha fått sig en släng av spetälska (myggorna gillar verkligen henne!).

Men allt detta gör inget! Inte när vi vaknar upp till serverad frukost, blå himmel och superskönt häng. Vi har vant oss vid semesterlunken och att vara i paradiset känns inte lika främmande. God jul Sverige!

 

IMG_3514
IMG_3697
IMG_3637
IMG_6900
IMG_0847

IMG_2630

Comments (4)

  1. Babsan 29 december, 2014 at 03:00

    Wow! Snygging! NJUUUUT av din dröm! Härliga bilder!

  2. sirpan 29 december, 2014 at 06:13

    Maryy! Ser härligt ut och som att du har det riktigt bra!! Ta hand om dig

  3. Bengt Bolin 29 december, 2014 at 15:31

    Verkar helt sjukt underbart! Love you/Pa

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *